Mustang - vrhunski žari logo

Široka ponudba

Vsak dan je
dan za žar

Za lepe trenutke z družino in prijatelji

Mustang znamka je nastala iz želje po uživanju v peki na prostem brez hitenja, v skupnem preživljanju časa z družino in prijatelji. Ob dobri hrani.

Vsak Mustang izdelek je skrbno načrtovan z mislijo na uporabnika in njegove potrebe. Na voljo je široka ponudba izdelkov.

Prava gurmanska izbira

Vsestranski plinski žar Connoisseur

Predstavljamo vam vrhunski plinski žar Connoisseur s številnimi dovršenimi funkcijami. Žar se ponaša z 10 letno garancijo. Na voljo izvedba s 3 ali 5 gorilniki.

Stranski gorilnik infrarceči - plinski žar Connoisseur

Stranski infrardeči gorilnik

Gorilnik doseže temperaturo do 800 °C v nekaj sekundah. Na njem lahko enostavno zapečete kose mesa tako, da iz njega ne iztečejo mesni sokovi. Za tem pa ga premaknete na dejansko površino žara. Stranski gorilnik je uporaben tudi za druge vrste kuhanja.

Močnejši desni gorilnik Connoisseur

Močnejši gorilnik na desni

Na desni strani žara je gorilnik, ki ima večjo grelno moč kot ostali. To vam omogoča hitro peko hrane pri višjih temperaturah.

Ločena okrogla rešetka na sredini žara

Uporaba številnih dodatkov

Na sredini žara je ločena okrogla rešetka, ki jo lahko nadomestite s številnimi dodatki Mustang. Uporabite lahko litoželezno ploščo za žar, vok ponev ali kakšen drug izdelek iz Mustang ponudbe.

Prenosni plinski žari Mustang

Prenosni žari so odlična rešitev za mobilne hiške, avtodome, čolne, jahte ali kampiranje na prostem. Imejte ga vedno s seboj.

Prenosni žari so primerni tudi za uporabo na balkonu ali terasi. 

Žar plin/oglje Combo 3+1 Mustang (325034) - glavna

Žar plin / oglje Combo 3+1 Mustang

Kombiniran žar Combo 3+1 je odlična kombinacija žara na plin in žara na oglje. 

Prava mini kuhinja v enem. Za vsakodnevno uporabo, pripravo kosila ali ko imate bolj malo časa, je idealna uporaba plinskega dela. Ko si zaželite pristnega vonja po dimu, pa bo za to poskrbel žar na oglje. 

 

Keramični kamado žari Mustang

Kamado žari so odigrali pomembno vlogo pri bbq preboju. Njihova edinstvena sposobnost ohranjanja toplote omogoča dolgotrajno peko velikih kosov mesa na majhnem ognju. Kamado keramični žar je vsestranski žar, saj se lahko uporablja tudi za dimljenje ali kot pečica. Številni dodatki za žar ponujajo še več možnosti za ljubitelje peke na žaru. 

Obiščite nas v našem prodajnem salonu

Nekateri žari so razstavljeni v našem salonu na Trpinčevi ulici 37a v Ljubljani. Delovni čas je od pon do pet, 7.00 do 15.00. Obiščite nas in skupaj bomo našli najprimernejši žar za vas.

Kaj še potrebujete, da bo peka popolna?

Ne ustavite se zgolj pri rešetki za peko. Olajšajte si ali izboljšajte svoje žar trenutke s številnimi dodatki, ki jih lahko uporabljate na izbranem keramičnem žaru.

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: