Politika zasebnosti

V podjetju Letna kuhinja d.o.o. cenimo vašo zasebnost, zato posvečamo veliko pozornosti varovanju osebnih podatkov. Pri nudenju naših storitev spletne trgovine vam zagotavljamo, da vaše podatke obdelujemo skladno z veljavno evropsko zakonodajo (GDPR) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (vsakokrat veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, zakon o elektronskih komunikacijah in zakon o elektronskem poslovanju na trgu).

Upravljalec osebnih podatkov

Letna kuhinja d.o.o.
Trpinčeva ulica 37a
1000 Ljubljana

Matična številka: 8394628000
ID za DDV: SI49400860
TRR:  SI56 0400 0027 6864 713  (NKBM d.d.)

Telefon: 040 560 580
Email: info@letnakuhinja.si

Upravljanje in obdelava osebnih podatkov posameznika temeljita na prostovoljni osebni privolitvi uporabnika spletnega mesta www.letnakuhinja.si. Pri naročanju izdelkov v spletni trgovini, je podlaga za obdelavo osebnih podatkov tudi pogodbeno razmerje, da lahko podjetje uporabniku posreduje želeni izdelek. Brez osebnega podatka to ni mogoče.
Na spletnem mestu letnakuhinja.si na različnih mestih zbiramo nekatere osebne podatke:Registracija ali nakup izdelka: – Ime in priimek – E-naslov – Domač poštni naslov, – Telefon – Ime podjetja in d.š. – Dana dovoljenja za uporabo podatkov v druge namene – Kliki in odpiranja v e-pošti in na spletni strani – IP uporabnika – Opomba naročila

Vsi podatki, ki so zbrani pri nakupu izdelka, se zbirajo za namen izpolnjevanja naših pogodbenih obveznosti ter uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja, vključno z reševanjem reklamacij ali za dostavo naročenega blaga.

Podatke zbiramo in hranimo za:
• izvajanje pogodbenih in (pred)pogodbenih razmerij,
• pošiljanje e-novic, člankov, obvestil po e-pošti,
• prikazovanje prilagojenih oglasov na oglaševalskih platformah (Google in Facebook),
• statistične analize za merjenje učinkovitosti spletne strani (sledenje klikom na strani in v poslani e-pošti, odpiranje e-pošte),
• neposredno trženje in pošiljanje ponudb po e-pošti, klasični pošti.

Vsak uporabnik ima po nacionalni zakonodaji in GDPR pravico za svoje osebne podatke pri upravljavcu zahtevati:
• potrditev, če se v zvezi z njim podatki obdelujejo ali ne,
• izpis osebnih podatkov,
• popravek oz. dopolnitev,
• izbris, delni izbris,
• ugovor ali omejitev obdelave,
• obveščanje v zvezi s popravkom ali izbrisom ali omejitvijo uporabe,
• pravico do prenosljivosti podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev.

Uporabnik lahko kadar koli pisno ali na drug način (po telefonu, e-pošti) zahteva prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za druge namene – preklic privolitve, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica.
Upravljavec bo vsako od zahtev obravnaval kolikor hitro bo možno, najkasneje pa v 30 dneh po vloženem zahtevku.
Ne more pa zahtevati prenehanja uporabe ali izbris osebnih podatkov, ki jih upravljavec obdeluje na zakonski ali pogodbeni podlagi in so nujni za upravljavčevo izpolnitev zakonskih obveznosti.
Uporabnik ima vedno možnost, da se s klikom na povezavo »odjava« na koncu vsakega e-sporočila, enostavno odjavi od prejemanja e-pošte upravljavca. Kadar koli lahko tudi posreduje e-pošto z odjavo – samostojno ali kot odgovor na konkretno prejeto e-pošto.
Če posameznik meni, da upravljavec z upravljanjem ali obdelavo njegovih osebnih podatkov krši pravice o varstvu osebnih podatkov, lahko kadar koli vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Pridobljene osebne podatke upravljavec varuje v skladu z veljavno zakonodajo in sprejetimi internimi akti. Zagotovil bo organizacijsko in tehnično varovanje osebnih podatkov uporabnikov. Ne bo jih posredoval tretjim osebam ali uporabljal za drug namen, kot so bili zbrani oz. je bila dana privolitev posameznika.
Upravljavec lahko osebne podatke uporabnikov spletnega mesta razkrije na podlagi zakonske osnove, v primeru preiskave ali zaščite pred delovanjem, ki bi bilo škodljivo za podjetje Letna kuhinja d.o.o.

Osebni podatki, ki se obdelujejo preko spletne strani se bodo hranili in obdelovali do zaključka izvajanja pogodbe ali ob prenehanju legitimnega interesa ali zakonsko določenega časa hranjenja dokumentacije ali ob preklicu privolitve. Po preklicu soglasja bodo podatki učinkovito in trajno izbrisani ali anonimizirani.
Če se pri upravljavcu spremenijo nameni hranjenja in obdelave osebnih podatkov, bo zbirke podatkov s spremenjenim namenom učinkovito in trajno izbrisane oz. anonimizirane.

Letna kuhinja d.o.o. sodeluje s pogodbenimi obdelovalci, ki lahko posredovane podatke obdelujejo izključno v okviru s pisno pogodbo sklenjenih pooblastil in varnostnih ukrepov. S pogodbenimi obdelovalci sodelujemo na področju e-mail marketing sistema. Ponudnik podatke hrani v EU, lahko pa gre tudi za iznos podatkov pogodbenemu podobdelovalcu izven EU. S svojimi podobdelovalci ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju osebnih podatkov.
Letna kuhinja d.o.o. lahko posreduje osebne podatke digitalnim oglaševalskim platformam (Google, Facebook in podobno) in uporablja njihove piškotke za ponovno trženje. S tem uporabnik dobi oglase na teh platformah s strani podjetja Letna kuhinja d.o.o. Pri tem gre lahko za iznos podatkov pogodbenemu obdelovalcu izven EU.

Letna kuhinja d.o.o. bo v primeru zaznanja kršitve varstva osebnih podatkov, kar bi pomenilo ogrožanje pravic in svoboščin posameznikov, brez nepotrebnega olajšanja, najpozneje pa v 72 urah po seznanitvi s kršitvijo, o njej uradno obvestilo Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije.

Z uporabo spletne strani se strinjate, da se na vašo elektronsko napravo naložijo piškotki za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje. Naložijo se naslednji piškotki:
• Google Analytics piškotki za analitične namene;
• Facebook piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;
• Google piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;
Več informacij o uporabi in upravljanju piškotkov preberite v Splošnih pogojih poslovanja v razdelku Piškotki.

Vsem staršem in skrbnikom svetujemo, da otroke naučijo varne in odgovorne uporabe spleta, kar vključuje posredovanje njihovih osebnih podatkov. Mladoletniki do 16. leta starosti svojih podatkov ne bi smeli posredovati na spletno stran www.letnakuhinja.si. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, Letna kuhinja d.o.o. ne odgovarja.
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti