Dobrodošli v naši družbi

Zaljubljeni
v dobro hrano

“Izraz »Letna kuhinja« za nas pomeni več kot le kotiček na vrtu, ki ga uporabljamo poleti, ko selimo kuhinjo na prosto. Let-na kuhinja je za nas kuhinja skozi skoraj celo leto.”

Letna kuhinja d.o.o.

Trpinčeva ulica 37 a
1000 Ljubljana

Nahajamo se v istem poslopju kot podjetje Kaza sistemi d.o.o., vhod iz glavne ulice.  Lahko se zgodi, da vas bo navigacija peljala za poslovno stavbo, ki ima prav tako naslov Trpinčeva ulica 37a. V tem primeru se vrnite nazaj na glavno ulico in poiščite tablo Kaza sistemi d.o.o. na steni stavbe. Parkirate lahko pred vhodom.

Delovni čas je od pon do pet, 7.00 do 15.00.

Lokacija - letna kuhinja

Malo o nas

Za podjetjem in idejo »Letna kuhinja« se skriva majhna ekipa, toda to je ekipa z žarom v očeh. Ekipa, ki ima bogate izkušnje z ljubiteljskim, pol profesionalnim in profesionalnim »žarjenjem«. Ekipa, ki se tudi sicer pogosto vrti po domačih in profesionalnih kuhinjah. Naš prodajni asortima smo razdelili na različne segmente žarov, nožev in ostalih dodatkov. Vsa priprava dobre hrane se začne v kuhinji, zato našo prodaji program bogatijo vrhunski noži iz japonskega jekla, litoželezne posode in ponve ter vsi dodatki in malenkosti, ki pridejo prav vsaki kuhinji. Ker verjamemo, da žar in peka na žaru nista le del poletja, ter toplih pomladnih in jesenskih dni, smo v ponudbo vključili tudi vrtne ognje, ki dajejo poseben čar poletnim nočem in nas grejejo v hladnih dneh. Izraz »Letna kuhinja« za nas pomeni več kot le kotiček na vrtu, ki ga uporabljamo poleti, ko selimo kuhinjo na prosto. Let-na kuhinja je za nas kuhinja skozi skoraj celo leto. Obdobje uporabe žara na prostem želimo podaljšati pozno v mrzle dni. Da pa bi se strankam približali tudi s celostno ponudbo, vam poleg prodajnega programa, ki ga zasledite na spletu nudimo tudi načrtovanje in postavitev celotne letne kuhinje.

Letna kuhinja - salon

Naše poslanstvo

Ekipa Letne kuhinje spoštovanjem do hrane in ljudi, želi širiti hedonizem, ki je povezan s hrano. Hrana ni le osnovno sredstvo za preživetje, ampak veliko več. Odnos do priprave, prezentacije in uživanje hrane je mnogo več, je način življenja, ki ga želimo razumeti in živeti. Priprava in uživanje hrane je velik povezovalni element ljudi. Je rdeča nit vsakdana in vseh ostali (posebnih in manj posebnih) druženj. S spoštovanjem tega želimo ljubiteljem hrane dati osnove za uveljavo tega, spomniti, da lahko dobre, kakovostne in zdrave obroke pripravljamo celo leto. Dati smisel kuhanju, kot veznemu elementu vsake družine in družbe. Priprava in kuhanje pomenita druženje, pomenita stik in spoštovanje. Spomniti in opomniti, da sta kuhinja in miza, za katero obedujemo, srce družine in stičišče družbe.

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti