Vrtna kurišča in peči

Užitek kuhanja
na prostem

quan-vrtna-kurisca

Izkušnje, ki spremenijo življenje

Strast do hrane, odličen dizajn in ljubezen do preživljanja časa na prostem z družino in prijatelji so tisto, zaradi česar je Quan zaživel. Sedaj pa vas vabimo, da uživate tudi vi. Preživite čas ob ognju. Quan izdelki so čudovito oblikovani, spretno ročno izdelani in neverjetno funkcionalni.

Quan filozofija

Optimalna temperatura

Kuhalna plošča Quan doseže veliko višjo temperaturo kot običajni žar in zaradi oblikovanih kanalov in zračnikov hitro doseže optimalno temperaturo.

To je bistvenega pomena za kuhanje na prostem, saj zagotavlja optimalno peko, kar pomaga ohraniti vse naravne sokove in okuse hrane, ki jo pečemo zunaj. Doživite gurmansko izkušnjo, kakršna ni nobena druga.

Peka na vroči plošči kurišča

Grelna plošča kurišča Quan je primerna za peko številnih jedi. Poleg mesa, rib in zelenjave lahko tudi hrano, kot so juha, jajca in sir, uspešno skuhate v ponvi. Za razliko od žara bodo tudi sesekljane in naribane jedi ostale na kuhalni plošči in ne bodo padle v žerjavico pod njo.

Z uporabo kvadratne kuhalne plošče se ustvarijo različna ogrevalna območja, ki segajo od 300°C v sredini do pod 100°C na vogalih. To vam omogoča nadzor nad hitrostjo pečenja in pripravo hrane po vašem okusu.

Kurišča na drva Quan

Plinska kurišča Quan

Zunanji kamin Fanni - Mustang
Mustang - vrhunski žari logo

Zunanji kamin

Uživajte na prostem, tudi ko temperature niso najbolj optimalne. Zunanji kamin vam bo nudil toploto in svetlobo, ki jo potrebujete, tudi ko je zunaj bolj hladno. 

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: