Selimo se na vrt

Letne kuhinje
in vgradni žari

Popoln užitek na vrtu

Vse več ljudi se odloča za postavitev letne kuhinje na svojem vrtu, balkonu ali terasi. Letna kuhinja vas bo zvabila na prosto in vam v toplih poletnih mesecih olajšala pripravo jedi.

V naši ponudbi najdete premične letne kuhinje Everdure, kuhinjski blok Quan in komplet letne kuhinje Mustang Black Diamond 6+2. 

Premična letna kuhinja - mobilna kuhinja Everdure

Prenesite notranji prostor za pripravo hrane na prosto z mobilno letno kuhinjo Everdure. Bodite pametno organizirani med peko na žaru. Vsebuje deske za rezanje in serviranje, reže za nože, prostore za začimbe, zelišča in prostor za led. Popolna, premišljena in elegantna!

Kuhinjski blok Quan korten

Kuhinjski blok Quan

Zunanja kuhinja, opremljena z umivalnikom izpolnjuje vse potrebe kuharja pri kuhanju na prostem. Kuhinjski blok je opremljen s kuriščem, ki poleg kurjenja ognja omogoča tudi peko hrane.

Vgradni žari za letno kuhinjo

Iščete vgradni žar za letno kuhinjo? Srce letne kuhinje je običajno kakovosten žar ali kamin. Glede na vaše potrebe in želje, se lahko odločite za keramični žar kamado ali plinski žar, z različnim številom gorilnikov. Nekateri ponudniki letnih kuhinj vam omogočajo, da izberete žar kjerkoli želite. Le tega vam potem vgradijo v letno kuhinjo. 

Kateri žari so najprimernejši?

Za letne kuhinje so najprimernejši vgradni žari, brez nogic, ki lepo sovpadajo z izgledom letne kuhinje. Med najbolje prodajanimi žari v naši ponudbi so: vgradni plinski žar Mustang Pearl 4 in Keramični žar 16.

Za vgradnjo so primerni tudi drugi keramični žari, saj vsi omogočajo postavitev na podlago brez nog. Če vam prostor dopušča, pa se lahko odločite za prostostoječi žar, ki ga lahko poljubno premikate po vrtu ali terasi. 

Potrebujete nasvet pri postavitvi letne kuhinje ali izbiri pravega žara? Pokličite nas na 040 560 580 ali pišite na info@letnakuhinja.si. 

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: