Marko Pavčnik, priznani slovenski kuhar o žaru

Marko Pavčnik o plinskem žaru Everdure Furnace

Mislil sem si, da bi ta žar lahko bil top. Resnično me je zanimalo. Ko je žar prispel, pa se je v meni pojavil močan dvom. Ti dizajnerski kosi po navadi ne zdržijo dolgo za uporabo v naši restavraciji. Bil sem prepričan, da ni dovolj zmogljiv. Moji trenutki dvoma so se razblinili 2-3 minute po prvem prižigu plinskih grelcev. Žar je hiter, učinkovit, saj doseže visoke temperature zelo, zelo hitro in temperatura se obdrži, tudi če je polno naložen. Po drugi strani, pa sem v njem pripravil tudi že pulled pork, kar pomeni, da je zmožen tudi nizkotemperaturnih dolgih postopkov. Meni in moji ekipi je enostavno top! Marko Pavčnik, Gostilna Pavus – Laško

Žar je hiter, učinkovit, saj doseže visoke temperature zelo, zelo hitro in temperatura se obdrži, tudi če je polno naložen.

Dodatki za žare
Na testu: Visoko zmogljiv plinski žar Everdure Force z dvema gorilnikoma
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti