Plinski žar Force - blog naslovna

Na testu: Visoko zmogljiv plinski žar Everdure Force z dvema gorilnikoma

Eleganten, kompakten in inovativen plinski žar Everdure Force navdušuje v barvi orange, mint, black, grafit in stone. Ljubiteljem peke na žaru bo všeč natančen nadzor toplote in splošna učinkovitost peke.

4 glavni razlogi za nakup plinskega žara Force

Manjše pomanjkljivosti žara

Plinski žar Everdure Force je nastal v sodelovanju s svetovno znanim kuharjem Hestonom Blumenthalom. Dva samostojno nadzorovana visoko zmogljiva gorilnika omogočata peko dveh velikih celih piščancev, 10 srednje velikih zrezkov ali 24 manjših porcij (odvisno od velikosti). Idealen je za druženja na domači zabavi do deset ljudi. 

Plinski žar Everdure FORCE Mint 1
Plinski žar Force v barvi po vaši izbiri

Uporaba žara

Popoln nadzor toplote

Popoln nadzor toplote - dva zmogljiva gorilnika
Dva ločena visokozmogljiva gorilnika

Dva ločena gorilnika omogočata popoln nadzor toplote, ki jo reguliramo z ergonomsko oblikovanimi ročkami z vrtljivim vžigom. Pri zaprtem pokrovu nam žar omogoča konvekcijsko peko, saj toplota v notranjosti kroži za 360 stopinj.

V primerjavi s peko na žaru na oglje, je plinski žar izjemno hitro pripravljen za pečenje. Pri Force je hitro segrevanje mogoče doseči z vgrajenimi krotilci ognja, zaradi katerih je mogoče gorilnike postaviti bližje hrani.

Peka hamburgerjev in manjših kosov mesa

Ta žar omogoča peko slastnih hamburgerjev ali zrezkov pri idealni temperaturi (cca 200 stopinj). Med peko svetujemo, da zaprete pokrov, da se meso speče z obeh strani. Zaradi vlage in ohranjanja toplote pri zaprtem pokrovu pa je peka lahko hitrejša.

Peka večjih kosov mesa

Za popolno peko velikih kosov mesa ali celega piščanca je idealno ustvariti okolje za konvekcijsko peko. Force žar vam to omogoča, za piko na I pa je idealen za počasno peko pri nizkih temperaturah brez konstantnega preverjanja, ali je temperatura ustrezna.

Za počasno peko, daljšo od štirih ur, svetujemo uporabo obeh gorilnikov, pri čemer na eno stran položite meso, drugo stran pa le prižgete (najnižja temperatura).

Peka zelenjave in sadja

Na žaru lahko spečete različno zelenjavo, od koruznih storžev do zelenjavnih ražnjičev. Vsekakor je vredno poskusiti tudi rezine ananasa ali pečene breskve, ki jih postrežete s sladoledom.

-15%Omejena zaloga
Plinski žar Everdure FORCE Black - glavna
Plinski žar Everdure FORCE - odprt
Plinski žar FORCE Black Original price was: 1.074,71€.Current price is: 913,50€.
-15%Omejena zaloga
Plinski žar Everdure FORCE Grafit - glavna
Plinski žar Everdure FORCE Grafit 1
Plinski žar FORCE Grafit Original price was: 1.074,71€.Current price is: 913,50€.
-15%Omejena zaloga
Plinski žar Everdure FORCE Mint - glavna
Plinski žar Everdure FORCE Mint 1
Plinski žar FORCE Mint Original price was: 1.074,71€.Current price is: 913,50€.

Priprava okusnega kosila v kratkem času

Plinski žar, za razliko od žara na oglje, kjer potrebujete nekaj časa, da je pripravljen za peko, lahko uporabljate tudi takrat, ko vam primanjkuje časa za pripravo kosila.

Dejstvo, da se segreje do 200 stopinj v manj kot 5 minutah, kar je hitreje kot pečica v kuhinji, lahko žar uporabljate tudi za pripravo okusnih kosil sredi tedna.

Namizni žar ali žar na kolesih? Izbira je vaša

Plinski žar Force ima dve možnosti uporabe: na nogah, pri čemer ga lahko enostavno premikate po prostoru, saj ima vgrajena kolesa ali kot namizni žar.  Po zaključku sezone priporočamo, da žar pospravite v notranje prostore, ki so odpornejši na vremenske vplive.

Namizni žar ali žar na kolesih? Izbira je vaša

Pri Everdure so razmišljali celovito, ko so oblikovali žare. Tako lahko dokupite pokrivalo za žar, ravno ploščo, rešetko za meso ali grelno rešetko. Tako bo vaša peka popolna.

Marko Pavčnik o plinskem žaru Everdure Furnace
Kako izbrati pravi žar?
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti