Nakup žara na oglje

Nakup žara na oglje

Žari na oglje spadajo med najbolj priljubljene vrste žarov. Mnogi ljubitelji žara, bi rekli, da je to edini in pravi žar. Vonj in okus, ki ga dobimo s peko na pravem lesnem oglju je tisti edini pristni.

Žari na oglje pa niso pri svojem razvoju zaostali za ostalimi žari. Še vedno najdemo na tržišču poceni žare na oglje, tiste klasične.

A če so želeli pravi žari na oglje ohraniti svoje mesto in ponos na trgu, so si morali pridobiti nekaj dodatnih lastnosti. Žar na oglje je dobil novo dimenzijo z dodajanjem nekaterih novih dodatkov kot so:

 • električen prižig,
 • možnost električnega rotisserise oziroma seta za peko piščancev oz. drugih kosov (mesa, sadja, …),
 • luči na žaru,
 • električno uravnavanje toplote,
 • spremljanje peke preko aplikacije na mobilnem telefonu ter
 • ostali dodatki, ki jih lahko dokupite. (kamen za peko pizze, litoželezna rešetka, dvignjena rešetka, deflektor, delilnik, možnost dimljenja oziroma smokanja, …

Med drugim so sodobni žari na oglje dobili tudi nekaj preprostih, mehanskih, a zelo pomembnih lastnosti kot so izolirane stene žara, ki držijo temperaturo.

Na kaj biti pozoren pri izbiri žara na oglje?

Pri izbiri bodite pozorni torej na velikost, na materiale in debelino sten ter na možnost dokupa dodatkov za žar.

Materiali naj bodo ne samo odporni na vročino (navaden “pleh” bo hitro izgubil obliko in pa pridobil rjo) pač pa tudi na vremenske vplive.

Stene žara naj bodo debelejše in izolirane, dvojne, da bodo izven vročinskih poletnih dni ohranjale temperaturo.

Pred nakupom žara pomislite tudi na število ljudi, ki bi jih želeli postreči v povprečju. Če le enkrat letno gostite večjo družbo, ostale dni pa ste štiri članska družina, izberite temu primerno manjši žar.

Ne pozabite: peka na žaru je druženje, stik, zabava in ne fast food. Jedi lahko gostom strežete po hodih, vmes kramljate in pripravljate ostalo hrano. Malček že lahko meji na slow food.

Inovativni žari na oglje Everdure by Heston Blumenthal

Ko iščemo kaj je novega in kaj trg ponuja pa se dobro pozanimajmo pred nakupom. Na tržišču je najboljši žar na oglje zagotovo Everdure by Heston Blumenthal 4k. Inovativen žar, ki vam bo postregel ne samo s sodobno obliko, kakovostnimi materiali, pač pa tudi z vsemi elektronskimi dodatki, ki si jih lahko umislite. Ima odličen sistem za nadzor pretoka zraka preko zgornjega in spodnjega zračnika. Žar se ponaša z zaslonom na dotik, ki vam omogoča elektronski prižig ter nadzor temperature. V notranjosti najdete dve sondi. V velik pomoč vam bo brezplačna aplikacija, ki jo boste preko bluetootha povezali s telefonom in vam bo na voljo za nasvete, recepte, opozorila in nadzor. Žar 4k vam že v osnovi ponuja poln paket dodatkov za žar. Zdaj verjetno razumete zakaj je to najbolj inovativen, napreden žar na oglje.

Ker našim strankam ponujamo le najbolje oziroma držimo izdelke, ki se ponašajo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno najdete tudi prenosni žar na oglje Everdure by Heston Blumenthal Cube v različnih barvah in popolnoma izven serijski žar Everdure HUB.

Kar je zelo pomembno: naši izdelki imajo garancijo, možnost nakupa rezervnih delov in široko ponudbo dodatkov za žar.

Nakup plinskega žara
Nakup keramičnega žara
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti