Sejem Spoga+gafa 2019 naslovna

Sejem Spoga+Gafa 2019, Köln

Letos nismo le raziskovali, pač pa tudi že obiskovali naše dobavitelje. Pokramljali smo o novostih, trikih in skrivnostih.

Sejem Spoga+Gafa je velik sejem in če želi človek pregledati vse kar je zanimivega si mora vzet kar nekaj časa. Pa smo si ga.

Še dobro, da ne kupujemo in trgujemo samo z očmi, ker bi pokupili vse kar je lepega in uporabnega. Mi smo si uspeli napasti oči na sledečem: plinski žari, žari na oglje, zunanja kurišča, dodatki za žare, hostesah, … 😉 . Naše oči so se spočile na izdelkih, lično urejenih sejemskih prostorih in demonstracijskih kuhinjah, kjer so očem pri uživanju pomagala tudi nos in brbončice.

Zaključek: ŠKODA, DA NISMO ŠLI VSI 😉

Mojca Mavec in Boštjan Palčič v oddaji Dobro jutro na RTV Slo pečeta
BORBONA SKY BAR PREZENTACIJA
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti