Boštja Palčič v oddaji Dobro jutro

Mojca Mavec in Boštjan Palčič v oddaji Dobro jutro na RTV Slo pečeta

Kako ohraniti trezno glavo, ko vsepovsod vidimo #ostanidoma.

Ti časi so še posebej primerni za razmislek, umiritev, spoštovanje, snovanje novih idej, dokončanje zastavljenih in zaprašenih projektov ter iskanje novih poti.

In našli smo jih tudi mi ljubitelji žara. Kako si polepšati dneve in kako približati stvari, ki so nekaterim oddaljene?

Kuharskemu mojstru Boštjanu Palčiču, ki je redni gost pri Mojci Mavec v oddaji Dobro jutro, smo odstopili prenosni / namizni žar na oglje Cube od priznanega proizvajalca Everdure by Heston Blumenthal. Mala priročna stvarca, je dobila dodatna krila pod rokami mojstra Boštjana Palčiča. Združili smo mali prenosni žar na oglje Cube in spretne roke, da peko na žaru približamo tudi tistim, ki nimajo velikih vrtov ali teras ali tistim, ki so se naveličali čevapčičev in piščančjih krilc. Prenosni žar na oglje Cube od Everdure je priročen za male terase in balkone, za vse poti in druge pustolovske podvige. Odlikuje ga izjemna dizajnerska oblika, kompaktnost in kvaliteta. Pokrov je sestavljen iz plastičnega pladnja, ki služi kot del pokrova / posoda za shranjevanje / postrežna posoda in bambusove deske, ki je prav tako del pokrova in hkrati služi kot deska za rezanje. Vse skupaj se zapre v ličen prenosni žar. Najbolj neverjeten je žar pri uporabnosti predvsem pa pri ohranjanju toplote. Kot je vidno v prispevku, pa na njem preprosto spečete vse vaše najbolj nore kuharske ideje. Boštjan Palčič je bil vidno zadovoljen, mi bi dodali, da tokrat velikost ne igra vloge pri kvaliteti storitve 🙂

Zadovoljna je bila videti tudi Mojca Mavec, ki žal Boštjanovih mojstrovin ni mogla poskusiti, je pa k temu “virtualnemu pikniku” dodala izviren recept za ledeno kavo.

Vola! Iščemo ideje, iščemo rešitve in nove poti! Dragi, omejitev (razen gibanja) glede peke žarov ni 🙂

Ogled videa od 51:50 minute dalje & uživajte #BoštjanPalčič #OddajaDobrojutro #Everdure #grill #HestonBlumenthal

https://www.rtvslo.si/tv/razvedrilni/dobro-jutro?4d=174688401#modal

Sejem Spoga+Gafa 2019, Köln
Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije:

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve
Odpri Nastavitve zasebnosti