Everdure Heston Blumenthal logo

Vonj po dimu

Žari na oglje
Everdure

“Evolucija človeka je v veliki meri posledica evolucije ognja in energije. Peka na ognju je bila včasih del vsakdana, marsikje po svetu je še vedno.”
Heston Blumenthal podpis

Nepozabna Everdure izkušnja

Oglje - pripravljeno za peko v 10 minutah

Pripravljeno za peko v 10 minutah

Le en pritisk na gumb vas loči do prižiga oglja. Zahvaljujoč sistemu Fast Flame Ignition System™, ki ima električni element, lahko dosežete, da se oglje ogreje na pravo temperaturo v samo 10 minutah.

Na voljo pri modelih
4K | HUB™ | HUB II | FUSION™

Vgrajeni sistem za rotisserie

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji Rotiscope Technology™ lahko hitro postavite pristen rotisserie na 3 različnih višinah. Čeljusti podobne vilice Cliplock Forks™ zagotavljajo, da je vse trdno na svojem mestu, ko se obračajo, poganja pa jih diskretni motor, ki je spravljen znotraj žara.

Na voljo pri modelih
HUB™ | HUB II | FUSION™

rotisserie sistem za peko min

Funkcija in oblika

Everdure žari, svetovno znanega kuharja Hestona Blumenthala, se zgledujejo po minimalističnem danskem dizajnu. Predstavljajo elegantno mešanico sodobnega in retro stila. Vse je popolno in v ravnovesju. Od nog do ročajev.

everdure enostaven sistem za uporabo min

Enostavna uporaba

Pri Everdure žarih je vse zasnovano tako, da sta uporaba in čiščenje enostavna. Porcelanasto emajlirano kurišče in pladenj za oglje po uporabi enostavno očistite, odstranite pepel in obrišete.

Žari na oglje Everdure by Heston Blumenthal

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: