Everdure Heston Blumenthal logo

Za vsak dan

Plinski žari
Everdure

“Evolucija človeka je v veliki meri posledica evolucije ognja in energije. Peka na ognju je bila včasih del vsakdana, marsikje po svetu je še vedno.”
Heston Blumenthal podpis
zar na plin force mint

Enostavna uporaba

Če vas zanima udobje kuhanja na plin, vam bosta všeč plinska žara FORCE™ in FURNACE™. Eleganten, a kompakten, inovativen dizajn vključuje hitro segrevanje, možnosti živahnih barv z UV-prevleko, ki ne zbledi, in aluminij, odporen proti rjavenju, zasnovan tako, da vzdrži preizkus časa.

peka zar na plin

Moč in eleganca

Pripravljen za peko v samo 5 minutah. Uživajte v hitrem vžigu s takojšnjim pečenjem. Nadzor plamena vam je na dosegu roke. Plinski žar Furnace vsebuje litoželezne rešetke, prevlečene z emajlom. 

FURNACE™

Žar na plin - pokrov

Elegantna oblika

Plinska žara Force in Furnace sta izdelana iz aluminijastega ohišja, ki ga je enostavno čistiti in ne rjavi. Pokrov žara je na voljo v štirih dizajnerskih barvah.
Odprt pokrov - plinski žar

Konvekcijska peka

Zahvaljujoč oblikovanju visokega porkova je preprosto obvladati umetnost konvekcijske peke. Naraščajoča toplota se odbije od pokrova in ustvari 360-stopinjsko kroženje okoli hrane, kar dodaja hrani čudovite okuse.

Prilagodljiva peka na žaru

Z izmenljivimi rešetkami iz litega železa in ploščami za žar lahko preprosto prilagodite nastavitev. Žar rešetke imajo tudi integrirane umirjevalnike ognja, ki odpravljajo vžige.

Gorilniki - žar na plin Everdure

Plinski žari Everdure by Heston Blumenthal

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: