Najboljše pice so pečene doma

Peči za pico in
dodatki Ziipa

V barvi, ki vam je najbolj všeč: terakota, evkaliptus, karbon ali grafit

Piana je kompaktna peč za pico z vrtljivo ploščo za popolno peko. Oblika pečice je preučena, da vam zagotovi najlepše kulinarično doživetje doma. Piana je na voljo v štirih barvah, da se najbolje prilega vaši zunanjosti.

Plinska peč za pico grafit ziipa piana

NOVO!

Plinska peč za pico ZiiPa

Plinska peč za pico ZiiPa omogoča boljši nadzor temperature in enostavno uporabo. Peč priključite na plinsko jeklenko (propan), vklopite in nadzorujete temperaturo.

6 ključnih razlogov, zakaj izbrati peči za pico ZiiPa

15 min do ogrete peči

60 sekund do popolne pice

Vgrajen termometer

Zložljive noge in majhna teža

SISTEM ZA VRTENJE PLOŠČE

Integriran pica kamen

Obiščite nas v našem prodajnem salonu

Pizza peči ZiiPa piana si lahko ogledate in kupite tudi v našem salonu na Trpinčevi ulici 37a v Ljubljani. Naš delovni čas je od pon do pet, 7.00 do 15.00.

Ziipa pizza peči - pečena pica
ZiiPa logo 300

Dobrodošli v svet ZiiPa

Dobrodošli v svetu ZiiPa, ki oblikuje kompaktne peči za pico z vrtljivo ploščo in priročne dodatke. ZiiPa peči za pico v 4 trendovskih barvah: terakota, evkaliptus, karbon ali grafit. Izberite barvo, ki vam je najbolj všeč in se najbolj poda vaši terasi, balkonu, vrtu.

ZiiPa peči za pico odlikuje edinstven sistem za vrtenje kamna, kar vam omogoča popolno peko. Pice med pekom ni potrebno jemati iz pečice. ZiiPa omogoča, da pico enakomerno zapečete z vseh strani s preprostim vrtenjem kolesa, ki se nahaja na sprednji strani peči.

Ziipa pizza peči so idealne za vse ljubitelje pic, ki si želijo speči najboljšo pico doma.

Close Košarica
Close Lista želja
Ogledano Close
Close

Close
Kategorije: